Google

vineri, 2 noiembrie 2007

Mujeres

Cati dintre noi barbatii in zilele astea pline de neajunsuri inca mai suntem lasati fara glas de comportamentul bizar si total "neortodox al femeilor din Romania nostra draga???Sunt sigur ca mai devreme sau mai tarziu orice barbat priveste inapoi si se gandeste la un amic care era in totalitate dominat de "pasarica" si realizeaza ca ii vine randul sa fie in locul amicului de mult pierdut si de nerecuperat in fata Altarului.....si ne intrebam de ce mor barbatii mai devreme decat femeile....!!!Nu sunt savant dar cred ca este destul de simplu de realizat ca dupa o viata in care esti antrenat sa fi "cocosh" nu e usor sa realizezi ca ajungi sa fi "castrat" din punct de vedere emotional de o "fetitza", iar transformarea in "eunuc domestic" aduce o cantitate destul de mare de stres care nu este sanatoasa....sa fim sinceri cazurile de infarct in cazul barbatilor sunt mult mai dese decat la femei.Mai mult ca sigur inca de mici fetele probabil sunt trimise la cursuri de domesticire universala a tuturor vietatilor de sex masculin......si se pare ca toate sunt eminente.Palaria jos in fata lor....au transfosrmat aceasta activitate intr-o arta.....nu e usor , dar ele se pare ca reusesc....
Acum trebuie sa amintim si de barbatii care sunt de neimblanzit..desigur ei sunt numiti foarte nonsalant de catre toate mujerile ....PORCI.....si cat de frumos suna...."-Porcule!!"....cand ti se adreseaza asa o femeie atunci sti ca faci ceva cum trebuie..:) Acum nu este frumos din partea mea sa uit sa mentionez si cate ceva despre mujerile "independente/liberine/feministele". nu! nu!...sa nu uitam cum se cer drepturi egale intre barbati si femei....asta pana cand vine NOTA DE PLATA..:) "-Eu fac ce vreau, cu cine vreau si cand vreau.....dar tu platesti consumatia dragule ca esti barbat!"....stiu ca este ceva banal dar se pare in ziua de azi barbatul este "atacat" tot mai des de tot feleul de reprosuri/observatii/sugestii...."-Dragule!!!! Iti dai drumul prea repede!!!!"....desigur in minte barbatului cand aude aceasta afirmare nu exista decat un raspuns..."-Draga mea.....nu eu imi dau drumul prea repede.....TU iti dai drumul prea greu!!!" :)....desigur sunt mai multe exemple....acesta e doar unul din ele...asa ca .....Pace Voua....De la Adam catre Eva..."Fi mai intelegatoare!"...Pana la urma la sfarsitul zilei ai un singur barbat la care sa te intorci (excludem amantii si presupunem ca toata lumea este monogama ), asa ca lasa-l sa se uite la meci cu o bere in mana daca asta il face fericit...pana la urma asta este tot ce trebuie sa faci.....daca unul este fericit , atunci fericirea celuilalt nu va intarzia sa vina.

Mujeres part.II

Un lucru ma uimeste inca si se pare ca este ceva mai mult decat dovedit in legatura cu comportamentul feminin....De ce este atata de simplu sa cunosti "fetitze" noi atunci cand ai "gagica"?????
De unde pana unde usurinta asta de a cunoaste lume noua atunci cand esti "insurat"???Se pare ca o relatie schimba intr-un fel irezistibil un barbat....este de-a dreptul fascinant....Ce trece oare prin mintea unei mujeri cand pune ochii pe un astfel de barbat?? "Asta e deja dresat...eu o sa culeg roadele!!!..Muahahahahaha!!!!"...sau poate ca este vorba doar de concurenta neloiala intre femei si o fac doar din invidie...."Ea de ce sa aiba un iubit si eu nu?? Lasa ca am eu grija de el!..Muahahahahaha!!!!".Nu stiu daca sa ma bucur sau sa plang, mai ales ca efectul asta este invers proportional....parca atunci cand cauti o mjere serioasa nu se lipeste nici dreaq de tine....este de-a dreptul trist si tot odata nedrept.Oare se citeste diperarea pe fata unui "baietel" cand isi cauta iubita?Paraca si aud ce o fi in capul unei femeie cand pune ochii pe el...."Ha! Ce fata are si asta..!!!Doamne!!!De ce oare si-o mai arata fata in public??Daca nu si-a gasit pe nimeni si nimeni nu il vrea inseamna ca nu e bun!!Eu nu umblu cu rebuturi..." .
Acum asta nu inseamna ca trebuie sa-i descurajam pe cei inca in cautare....pana la urma perseverenta este mama reusitei....numai ca este al dracului de greu daca nu ai vila cu piscina si Mertz in fata portii.
Asta este ceea ce noi numim "Batalia Sexelor"...si in momentul de fata trebuie sa recunoastem ca femeile au un avantaj...dar nu pentru ca sunt ele mai destepte sau nu mai stiu eu cum...NU!...ci pentru ca ele habar nu au ce vor de la un barbat....iar daca ele nu stiu noi suntem total depasiti de situatie si ne refugiem in fotbal si bere. :) Dumezeu sa-i Binecuvanteze pei cei care au inventat berea si fotbalul, caci fara ele viata asta ar fi fost foarte greu de suportat.Nehotararea femeilor pana la urma poate fi privita si ea ca pe o binecuvantare pentru ca ea face ca o singura femeie sa se "imprieteneasca" cu mai multe tipuri de barbati, rezulta ca o singura femeie va face pe parcursul vietii ei mai multi barbati foarte fericiti. :) In contradictie totala se afla preferinta barbatului in materie de "femeia perfecta", toti aveam aceleasi gusturi:
-Buze Angelina;
-Posterior a` la J.Lo;
-Sanii ba `la Pamela/Jessica Alba/Naomi/Luciu etc [aici gusturile variaza :) ]
-Picioare lungi a` la Oricine!
-Tenul masliniu/alb/negru/cacaniu in dungi....aici gusturile difera
-Sa gateasca bine!
-Sa faca amor de fiecare data cand vrem noi!
-Sa spele vasele,geamurile,rufele etc....ati prins voi ideea.
Destul de simplu nu...in general cam asta ar fi....aici nu-i socotim pe gay...nu! aici vb exculsiv de cei hetero.Pana la urma sa nu va descurajez ca in final majoritatea isi gaseste partener si ajunge sa se urasca pana la adanci batraneti....cu aceste ganduri bune va lasa ca va ganditi un pic...Se merita???Nu se merita???Mai vedem noi ca viata e lunga si plina da rahat.
Inca odata multumim inventatorilor berii si fotbalului! :)

Niciun comentariu: